Ak používate MS Teams na vytvorenie tímov a kanálov pre nejaký konkrétny projekt, tak po jeho skončení sa môžete rozhodnúť či ho spravíte neaktívnym cez archiváciu alebo ho kompletne vymažete. Vymazaním sa všetko odstráni a nie je ho momentálne možné jedným kliknutím obnoviť a treba použiť zdĺhavejší spôsob a to len v obmedzenom čase. Preto je najprv lepšie archivovať tím v Teams a až po nejakom čase ho vymazať ak viete, že údaje z neho nebudete viac potrebovať.
Tiež sa vám môže páčiť
Ako prilepiť text z Copilota do Wordu
Ak používate bezplatného Copilota bez prihlásenia sa, tak vygenerované texty na ďalšie spracovanie...
Ako doplniť chýbajúce dátumy v zozname dátumov v Exceli?
Chýbajúce dátumy v zozname môžu byť problém, najmä ak pracujete s časovými údajmi, ktoré musia byť...
Ako využijete príkaz vizualizovať ako tabuľku v Copilot
Ak používate Word s Microsoft 365 Copilot, tak si môžete zjednodušiť aj zrýchliť niektoré postupy...
Analýza údajov pomocou Copilot v Exceli
Ak potrebujete analyzovať údaje, ktoré ste získali z nejakého iného systému, tak v Exceli máte...
O autorovi
Peter Belko
Autor tohto portálu, content developer, konzultant a lektor pripravuje články, tipy a triky, video návody a webináre. Poskytuje školenia a konzultácie pre koncových používateľov vo firmách ako efektívne používať Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, Visio, Project ale aj služby z Microsoft 365, SharePoint a ďalšie.
Zanechajte komentár X
Ak chcete pridať komentár, musíte byť prihlásený.
