• 0
Ikona Microsoft Teams

Prečo archivovať tím v Teams?

Category:Teams Tags : 

Ak používate MS Teams na vytvorenie tímov a kanálov pre nejaký konkrétny projekt, tak po jeho skončení sa môžete rozhodnúť či ho spravíte neaktívnym cez archiváciu alebo ho kompletne vymažete. Vymazaním sa všetko odstráni a nie je ho momentálne možné jedným kliknutím obnoviť a treba použiť zdĺhavejší spôsob a to len v obmedzenom čase. Preto je najprv lepšie archivovať tím v Teams a až po nejakom čase ho vymazať ak viete, že údaje z neho nebudete viac potrebovať.

Zvyšný text článku je dostupný pre členské úrovne: Registrovaný prístup, Sponzorovaný prístup, a Prémiový prístup.
Prihláste sa prosím, alebo sa zaregistrujte do BEZPLATNEJ alebo Prémiovej členskej úrovne..
Prihlásiť sa Registrovať

O autorovi

Peter Belko

Autor tohto portálu, content developer, konzultant a lektor pripravuje články, tipy a triky, video návody a webináre. Poskytuje školenia a konzultácie pre koncových používateľov vo firmách ako efektívne používať Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, Visio, Project ale aj Office 365, SharePoint a ďalšie.

Pridať komentár

Vyhľadávanie na portáli

Prihlásiť sa

Partner portálu

Košík

Najbližšie udalosti

  1. Excel – čo sa vám zíde vedieť na pohovore

    27 septembra @ 18:00 - 19:00
  2. Kedy použiť animácie v PowerPointe

    29 septembra @ 10:00 - 11:00

Spätná väzba cez anketu. Ďakujeme.

Kedy Vám vyhovuje účasť na webinári (online školení)?

Zobraziť výsledky

Loading ... Loading ...

Spätná väzba cez ďalšiu anketu. Ďakujeme.

Pre akú aplikáciu by ste si pozreli postupy na online školení?

Zobraziť výsledky

Loading ... Loading ...