V nedávnom článku som popisoval ako môžete nastaviť zdieľanie fotografií a dokumentov vo OneDrive tak, aby k nim mali prístup aj ďalší členovia pracovného tímu. Zdieľaním v cloude získate efektívnejšie pracovné postupy, nakoľko nebudete musieť riešiť, ktoré súbory sú aktuálne a koľko rôznych kópii je u jednotlivých členov pracovného tímu. V tomto článku popíšem ako spraviť zrušenie zdieľania fotografií a dokumentov, keď už nie je potrebné a priečinok má byť znovu súkromný. V krátkom videu to aj názorne predvediem.
Tiež sa vám môže páčiť
Ako prilepiť text z Copilota do Wordu
Ak používate bezplatného Copilota bez prihlásenia sa, tak vygenerované texty na ďalšie spracovanie...
Ako doplniť chýbajúce dátumy v zozname dátumov v Exceli?
Chýbajúce dátumy v zozname môžu byť problém, najmä ak pracujete s časovými údajmi, ktoré musia byť...
Ako využijete príkaz vizualizovať ako tabuľku v Copilot
Ak používate Word s Microsoft 365 Copilot, tak si môžete zjednodušiť aj zrýchliť niektoré postupy...
Analýza údajov pomocou Copilot v Exceli
Ak potrebujete analyzovať údaje, ktoré ste získali z nejakého iného systému, tak v Exceli máte...
O autorovi
Peter Belko
Autor tohto portálu, content developer, konzultant a lektor pripravuje články, tipy a triky, video návody a webináre. Poskytuje školenia a konzultácie pre koncových používateľov vo firmách ako efektívne používať Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, Visio, Project ale aj služby z Microsoft 365, SharePoint a ďalšie.
Zanechajte komentár X
Ak chcete pridať komentár, musíte byť prihlásený.
