OneDrive

Zrušenie zdieľania fotografií vo OneDrive

V nedávnom článku som popisoval ako môžete nastaviť zdieľanie fotografií a dokumentov vo OneDrive tak, aby k nim mali prístup aj ďalší členovia pracovného tímu. Zdieľaním v cloude získate efektívnejšie pracovné postupy, nakoľko nebudete musieť riešiť, ktoré súbory sú aktuálne a koľko rôznych kópii je u jednotlivých členov pracovného tímu. V tomto článku popíšem ako spraviť zrušenie zdieľania fotografií a dokumentov, keď už nie je potrebné a priečinok má byť znovu súkromný. V krátkom videu to aj názorne predvediem.

Zvyšný text článku je dostupný pre členské úrovne: Registrovaný prístup, Sponzorovaný prístup, a Prémiový prístup .
Registrovať  Prihlásiť sa

O autorovi

Peter Belko

Autor tohto portálu, content developer, konzultant a lektor pripravuje články, tipy a triky, video návody a webináre. Poskytuje školenia a konzultácie pre koncových používateľov vo firmách ako efektívne používať Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, Visio, Project ale aj služby z Microsoft 365, SharePoint a ďalšie.

Zanechajte komentár