Azure

Funkcia Locks v Azure zabráni vymazaniu

Služby Microsoft Azure môžete ovládať cez portál alebo pomocou PowerShell, príp. CLI. Jednotlivé zdroje vytvoríte pomerne jednoducho na pár kliknutí myšou na portáli. Rovnako jednoducho ich môžete aj konfigurovať a upravovať podľa potreby. Ak zdroj už nepotrebujete, tak ho môžete vymazať. Vymazanie je potrebné potvrdiť a potom sa vykoná. Proti úmyselnému odstráneniu je dostupné nastavenie Locks. Ako funkcia Locks v Azure zabráni vymazaniu popisujem v ďalšom texte.

Zvyšný text článku je dostupný pre členské úrovne: Registrovaný prístup, Sponzorovaný prístup, Prémiový prístup, a Prémiový prístup 6 mes..
Prihláste sa prosím, alebo sa zaregistrujte do BEZPLATNEJ alebo Prémiovej členskej úrovne..
Prihlásiť sa Registrovať

O autorovi

Peter Belko

Autor tohto portálu, content developer, konzultant a lektor pripravuje články, tipy a triky, video návody a webináre. Poskytuje školenia a konzultácie pre koncových používateľov vo firmách ako efektívne používať Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, Visio, Project ale aj služby z Microsoft 365, SharePoint a ďalšie.

Zanechajte komentár