OneDrive

Opakované zdieľanie už zdieľanej položky OneDrive

Používatelia OneDrive môžu svoje súbory zdieľať s inými používateľmi na teamovú spoluprácu. Vo OneDrive for Business môže používateľ s ktorým zdieľate položku túto zdieľať ďalej s inými používateľmi aj keď nie je jej vlastník. Ako vlastník ale máte o tom prehľad a v prípade potreby môžete zasiahnuť. Okrem tohto postupu môže vlastník zdieľať jednu položku aj viac krát s rôznymi oprávneniami. Môžete tak mať prepojenie na úpravy a iné prepojenie na čítanie. Ako skontrolovať a overiť opakované zdieľanie už zdieľanej položky OneDrive je stručne popísané nižšie.

Zvyšný text článku je dostupný pre členské úrovne: Registrovaný prístup, Sponzorovaný prístup, a Prémiový prístup.
Prihláste sa prosím, alebo sa zaregistrujte do BEZPLATNEJ alebo Prémiovej členskej úrovne..
Prihlásiť sa Registrovať

O autorovi

Peter Belko

Autor tohto portálu, content developer, konzultant a lektor pripravuje články, tipy a triky, video návody a webináre. Poskytuje školenia a konzultácie pre koncových používateľov vo firmách ako efektívne používať Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, Visio, Project ale aj služby z Microsoft 365, SharePoint a ďalšie.

Zanechajte komentár