Teams

Vymazanie v Teams je niekedy nedostupné

Microsoft Teams je aplikácia na spoluprácu v teamoch a môžete cez ňu pracovať aj so súbormi uloženými v cloude. Správy píšete do teamových kanálov alebo priamo používateľom. V kanáloch sú okrem správ aj rôzne notifikácie, napr. že sa niekto pripojil alebo odpojil z konverzácie, že ste pridali alebo odobrali kartu aplikácie a pod. Toto hlavne vo veľkých teamoch zhoršuje prehľad. Žiaľ, vymazanie v Teams je niekedy nedostupné a v niektorých prípadoch dokonca nemožné. Lepšie vymazávanie je aj v požiadavkách používateľov a vyzerá to tak, že sa tým začínajú zaoberať aj v MS kvôli vysokému počtu hlasov za zlepšenie procesu vymazávania.

Zvyšný text článku je dostupný pre členské úrovne: Registrovaný prístup, Sponzorovaný prístup, Prémiový prístup, a Prémiový prístup 6 mes..
Prihláste sa prosím, alebo sa zaregistrujte do BEZPLATNEJ alebo Prémiovej členskej úrovne..
Prihlásiť sa Registrovať

O autorovi

Peter Belko

Autor tohto portálu, content developer, konzultant a lektor pripravuje články, tipy a triky, video návody a webináre. Poskytuje školenia a konzultácie pre koncových používateľov vo firmách ako efektívne používať Access, Excel, PowerPoint, Outlook, Word, Visio, Project ale aj služby z Microsoft 365, SharePoint a ďalšie.

Zanechajte komentár